Werken bij

De Kindervilla Wereld

Werken bij2018-09-13T10:04:19+00:00

Werken bij De Kindervilla Wereld

Wil jij werken in een warm team waar het kind echt centraal staat? Waar je een mooi salaris verdient en je je passie kunt uitvoeren? Waar je ook ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling? Waar iedere stem om tot een mooie service te leveren gehoord wordt? Waar je 6 weken vakantie hebt?

Kom dan bij ons werken!

Vacatures

Voor onze nieuwe locatie Heemstede zijn wij op zoek naar full en parttimers. Deze locatie is een Internationale locatie. Dit betekent dat er kinderen komen die een andere taal spreken dan de Nederlandse. Onze voertaal op deze locatie is Nederlands en Engels.

We zijn op zoek naar een heel nieuw team! medewerkers met een voorkeur voor baby’s, peuters of buitenschoolse opvang. Alle werkdagen zijn bespreekbaar.

Heb je interesse laat het ons weten!

Stuur je cv + motivatie naar danielledendulk@dekindervillawereld.nl

Op diverse scholen verzorgen wij de tussenschoolse opvang. Wil je als pedagogisch medewerker wat extra verdienen? Geef je dan op! Voor de tussenschoolse opvang krijg je een vergoeding van € 12,50 per keer voor de duur van maximaal 1 uur.

Opgeven kan via: info@dekindervillawereld.nl of via telefoonnummer 071 – 3640090.

Stageplek

Wij zijn altijd opzoek naar een leuke stagiaire! Stuur een email met je cv en motivatie naar info@dekindervillawereld.nl

Heeft u nog vragen? U kunt ons altijd bellen of mailen

Contact Formulier
071-3640090