Werken bij

De Kindervilla Wereld

Werken bij2019-01-18T15:07:56+00:00

Werken bij De Kindervilla Wereld

Wil jij werken in een warm team waar het kind echt centraal staat? Waar je een mooi salaris verdient en je je passie kunt uitvoeren? Waar je ook ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling? Waar iedere stem om tot een mooie service te leveren gehoord wordt? Waar je 6 weken vakantie hebt?

Kom dan bij ons werken!

Vacatures

Op diverse scholen verzorgen wij de tussenschoolse opvang. Wil je als pedagogisch medewerker wat extra verdienen? Geef je dan op! Voor de tussenschoolse opvang krijg je een vergoeding van € 12,50 per keer voor de duur van maximaal 1 uur.

Opgeven kan via: info@dekindervillawereld.nl of via telefoonnummer 071 – 3640090.

Wij zoeken pedagogisch medewerkers die het belangrijk vinden dat kinderen op nummer 1 staan!

We zijn op zoek naar ervaren (>5 jaar) en minder ervaren collega’s in een fulltime of parttime contract.

Voor ons betekent dit dat wij zoekende zijn naar collega’s voor onze nieuwe locatie Heemstede die ervaring hebben in het verzorgen, helpen ontwikkelen van jonge kinderen in de leeftijd van 0-2 jaar of van 2-4 jaar.
Wij werken met een voorschools pakket genaamd Piramide.

Samen maken we iedere opvang dag tot een veilige, gezellige en een boeiende dag.
Op onze nieuwe locatie Heemstede, die naast de winkelstraat gelegen ligt, is per oktober een ruime locatie geopend met grote groepsruimten en een groot buitenterrein die volledig natuurlijk ingericht is met kleine dieren.

Een all inclusive contract waarbij we in alles voorzien voor de kinderen ligt ten grondslag aan dit concept.

We werken 9 uur per dag. Een fulltime contract is bij ons 4 dagen werken. Parttime betekent bij ons 27 uur. Je werkt dan 3 dagen in overleg.

Bij De Kindervilla Wereld staat ook jouw ontwikkeling bij ons centraal. Dit doen wij door veel trainingen en opleidingen aan te bieden.
Onze organisatie bestaat sinds 2009 en is inmiddels uitgegroeid naar 8 locaties. Een zeer ervaren en professioneel team staat klaar voor het ontzorgen van ouders en het mee helpen ontwikkelen van de kinderen. Uiteraard volgen wij de CAO Kinderopvang.
Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd

Functieprofiel facilitair medewerker De Kindervilla Wereld

Voor onze hoofdlocatie Westeinde 94 te Noordwijkerhout zijn wij op zoek naar een gezellig en vlotte medewerker die het leuk vindt om te verzorgen. Je ontzorgt de pedagogisch medewerkers door hen allerlei facilitaire taken uit handen te nemen. Je werkt sommige dagen met een collega.

De functie gaat in per 01 november aanstaande.

De werkdagen en tijden zijn:

maandag 13.00 – 17.30 uur

dinsdag 13.00 – 17.30 uur

woensdag 09.00 – 15.30 uur

vrijdag 09.00 – 15.30 uur

In de schoolvakanties zijn de werkdagen:

woensdag en vrijdag van 09.00 – 15.30 uur

Het hebben van een rijbewijs is een vereiste, daar je ook gevraagd wordt om te helpen bij het ophalen van kinderen van scholen.

Algemene kenmerken

De functie facilitair medewerker kenmerkt zich door het verrichten van facilitaire werkzaamheden ten behoeve van alle ruimtes in het kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. De facilitair medewerker heeft uitsluitend direct contact met de kinderen als dit verzocht wordt.

Doel van de functie

Het verrichten van kleine facilitaire werkzaamheden in alle ruimtes van het kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang.

Organisatorische positie

De facilitair medewerker ressorteert hiërarchisch onder de leidinggevende A..

Resultaatgebieden

Gebouwen schoonhouden

* Verricht schoonmaakwerkzaamheden en licht facilitaire taken binnen de verschillende algemene ruimten (werkruimten, sanitair, keuken, algemene ruimten) in het gebouw, volgens vastgesteld schema

* Verzamelt afval en vuil en draagt zorg voor de afvoer van het afval en vuil.

* Neemt deel aan gebruikelijk werkoverleg

Resultaat:

Gebouwen schoongehouden, zodanig dat medewerkers en kinderen van een hygiënische omgeving gebruik kunnen maken.

Voorraad bijhouden

* Houdt de voorraad schoonmaakmaterialen en – middelen (en evt. andere facilitaire middelen) bij en geeft de benodigdheden door aan de leidinggevende.

* bestelt de voorraad wekelijkse voedingsmiddelen bij de locale supermarkt

Resultaat:

Voorraad bijgehouden, zodanig dat schoonmaakmaterialen, voedingsmiddelen en – andere middelen (en evt. andere facilitaire artikelen) tijdig en in voldoende mate beschikbaar zijn.

Gebreken signaleren

* Signaleert gebreken aan gebouwen en meldt deze gebreken aan de asst. leidinggevende A.

Resultaat:

Gebreken gesignaleerd, zodanig dat de asst. leidinggevende zorg kan dragen voor reparatie

Facilitaire ondersteuning bieden aan de groep

* Bereidt de eet- en drinkgelegenheden van de kinderen voor en brengt deze naar de groepen en haalt en ruimt deze ook weer op;

* Draagt zorg voor juiste hoeveelheden voeding en drinken op de groepen.

* Haalt de was en de vaat van de groepen op en zorgt dat deze de volgende dag schoon op de groepen terecht komt;

Resultaat:

Eet –en drinkgelegenheden op afgesproken tijd op de groepen komt. De was van de groepen verzorgt wordt

Profiel van de functie:

Kennis:

* VMBO werk – en denkniveau;

* Kennis van de richtlijnen t.a.v. veiligheid en hygiëne

Specifieke functiekenmerken:

* Correct gedrag in persoonlijke contacten;

* Zorgdragen voor veiligheid en hygiëne m.b.t. eigen werkzaamheden

* Het zelfstandig kunnen uitvoeren van opgedragen werkzaamheden binnen gestelde richtlijnen

* integer

Functieprofiel Facilitair medewerker De Kindervilla Wereld

Bezwarende omstandigheden:

* Bezwarende omstandigheden kunnen onderdeel uitmaken van de functie (fysieke belasting door langdurig lopen, staan en tillen en lichamelijk risico bij het werken met gevaarlijke stoffen en lopen op vochtige vloeren)

Afwijkende omstandigheden:

* De facilitair medewerker kan gevraagd worden in het weekend haar diensten extra te verrichten. Dit gaat altijd in overleg met de facilitair medewerker.

Soort dienstverband: Deeltijd

Avontuurlijke BSO Medewerker gezocht! 

Voor onze groene BSO de Klimtoren zijn wij op korte termijn op zoek naar een pedagogisch medewerker voor 24 tot 27 uur. Ben jij de lieve, energieke en bruisende medewerker met een hart voor kinderen en natuur dan zijn wij op zoek naar jou!

De Kindervilla Wereld is een gezellige en dynamische organisatie die zich kenmerkt door kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid naar de kinderen en ouders en personeel onderling. Veiligheid en individuele aandacht staat centraal, voor ons is het erg belangrijk de kinderen zich thuis voelen en het naar hun zin hebben.

Je werkt vanuit de pedagogische filosofie van De Kindervilla Wereld en je zorgt er voor dat de kinderen en ouders vol vertrouwen en met veel plezier naar BSO de Klimtoren komen. Onze medewerkers spelen een heel belangrijke rol in de dagelijkse omgang met kinderen en hun ouders. Wij besteden daarom veel aandacht aan het aannemen, trainen en begeleiden van ons personeel.

Vind je het leuk om mee te denken en een zinvolle bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de Kindervilla Wereld, ben je in het bezit van een opleiding die aansluit bij deze functie en ben je gemotiveerd en wil je jouw kennis overdragen, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Soort dienstverband: Deeltijd

Stageplek

Wij zijn altijd opzoek naar een leuke stagiaire! Stuur een email met je cv en motivatie naar info@dekindervillawereld.nl

Heeft u nog vragen? U kunt ons altijd bellen of mailen

Contact Formulier
071-3640090