071-364 0090 info@dekindervillawereld.nl

Peuterschool De Klimtoren

Op peuterschool De Klimtoren, onderdeel van De Kindervilla Wereld, zijn alle kinderen van 2 tot 4 jaar van harte welkom. Uw kind speelt met uitdagende materialen en uiteraard met andere kinderen. Zowel De Kindervilla Wereld als De Klimtoren staan voor kwaliteit en bieden ook kinderen met een ontwikkelingsachterstand of -voorsprong volop passende activiteiten en uitdagingen aan.

Piramide-methodiek

Peuterschool De Klimtoren werkt met de doorgaande leerlijn van Piramide, die naadloos aansluit op het basisonderwijs. Ook zal er naast dit programma een apart programma voor ‘Pientere Peuters’ worden aangeboden. Beide programma’s maken onderdeel uit van Cito. Op onze speciale pagina vindt u hier meer informatie over.

Uniek kindvolgsysteem

Bij de peuterschool hanteren we net als bij het dagverblijf van De Kindervilla Wereld het kindvolgsysteem. We houden peuterscores bij op basis van het Cito-principe LVS (Leerling Volg Systeem) voor jonge kinderen. De Kindervilla Wereld is hier uniek in. Geen enkel kinderdagverblijf besteedt zoveel aandacht aan de ontwikkeling van haar peuters op deze manier. Meer informatie over het kindvolgsysteem kunt u hier vinden.

Wat bieden wij?

  • Opvang 4,25 uur per dag (08.30-12.45 uur)
  • Opvang 6,5 uur per dag ( 08.30-15.00 uur)
  • VVE-programma Piramide
  • Broodmaaltijd tussen de middag
  • De Peuterschool is het hele jaar geopend met uitzondering van de officiële schoolvakanties en officiële nationale feestdagen
  • Regelmatig 10–minutengesprekken over de ontwikkelingsvoortgang van uw kind
  • Opvang mogelijk vanaf 1 ochtenddeel per week

All inclusive service

Wij verzorgen eten en drinken, regenlaarsjes, luiers, reservekleding bij eventuele ‘ongelukjes’ voor kinderen die nog niet helemaal zindelijk zijn en om 12.00 uur wordt met de kinderen gezamenlijk een boterham gegeten. Alle verzorgingsmaterialen en uitstapjes zijn bij de prijs inbegrepen, dus ook hier bieden we een all inclusive service.

Openingstijden en tarieven

Peuterschool De Klimtoren is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.45 uur. Verlenging tot 15.00 uur is op elke locatie van de peuterschool mogelijk. Voor meer informatie over de verlengingsmogelijkheden verzoeken wij u contact op te nemen met de afdeling klantenservice. De peuterscholen zijn uitsluitend gesloten tijdens officiële schoolvakanties en erkende nationale feestdagen. Daarnaast zijn we één keer per jaar een dag gesloten tijdens onze interne trainingsdagen. Over dit laatste wordt u uiteraard tijdig geïnformeerd. Het uurtarief is afhankelijk van de locatie. Op deze pagina kunt u zien wat de tarieven per locatie zijn.

Inschrijven

Bent u geïnteresseerd in onze peuterschool en wilt u uw kind(eren) aanmelden voor de peuterschool? Dat kunt u doen via deze link.