071-364 0090 info@dekindervillawereld.nl

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures

26-04-2018

Vestigingsmanager Nederlandstalig en Engelstalige locatie voor 36 uur per week

Voor onze locaties aan het Westeinde en Princess Ariane zijn wij per direct op zoek naar een ondernemende manager met zakelijke inslag en een zeer warm hart voor kinderen. Meer informatie over deze vacature kun je vinden via onderstaande link.

=======================================================================

Pedagogisch medewerkers voor de tussenschoolse opvang

Op diverse scholen verzorgen wij de tussenschoolse opvang. Wil je als pedagogisch medewerker wat extra verdienen? Geef je dan op! Voor de tussenschoolse opvang krijg je een vergoeding van € 12,50 per keer voor de duur van maximaal 1 uur.
Opgeven kan via: info@dekindervillawereld.nl of via telefoonnummer 071 – 3640090.

===========================================================================

Vaste invalkrachten 0-9 of 18 uur per week

De Kindervilla Wereld  is een gezellige en dynamische organisatie die zich kenmerkt door kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid naar de kinderen en ouders en personeel onderling. Veiligheid en individuele aandacht staan centraal, voor ons is het erg belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen en het naar hun zin hebben. Als invalkracht ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen.

Je werkt vanuit de pedagogische filosofie van De Kindervilla Wereld en je zorgt ervoor dat de kinderen en ouders elke dag vol vertrouwen en met plezier naar De Kindervilla Wereld komen. Onze medewerkers spelen een hele belangrijke rol in de dagelijkse omgang met kinderen en ouders. Wij besteden daarom veel zorg en aandacht aan het aannemen, trainen en begeleiden van ons personeel.

Vind je het leuk om mee te denken en een zinvolle bijdrage te leveren bij de ontwikkeling van De Kindervilla Wereld, ben je in het bezit van een opleiding die aansluit bij deze functie en ben je gemotiveerd en wil je je kennis overdragen dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel, nodigen wij je uit om je CV met foto en motivatie te sturen naar:
De Kindervilla Wereld, t.a.v. personeelszaken, Westeinde 94, 2211 XS Noordwijkerhout.