Ouderportaal Konnect

Konnect2022-03-23T13:03:09+00:00

Konnect verbindt u met De Kindervilla Wereld!

Op 3 april 2017 zijn wij gestart met onze digitale service ‘Konnect’. Dat is een ouderportaal dat speciaal ontwikkeld is voor de kinderopvang. Het is een veilige, persoonlijke internetomgeving met diverse handige mogelijkheden om u als ouders op een verrassende manier te betrekken bij de opvang van uw kinderen. Door het gebruik van Konnect geven wij u een indruk van een dag bij onze opvang door middel van een digitaal schriftje en foto’s.

Extra communicatiemiddel

U kunt via Konnect met een persoonlijk bericht direct communiceren met de pedagogisch medewerkers van de groep van uw kind. Deze manier van communiceren is een aanvulling op ons directe contact met u, geen vervanging! Het contact tijdens de haal- en brengmomenten blijven net zo belangrijk en waardevol.

Meer betrokkenheid bij de opvang

Ouders worden automatisch op de hoogte gehouden over nieuwe ontwikkelingen door middel van e-mailberichten. U kunt hierbij denken aan een melding wanneer er nieuwe foto’s van uw kind geplaatst zijn of een dag verslag aan het einde van een dag opvang. Ook kunt u een (herinnerings) bericht voor het invullen van de vakantieplanning krijgen, of een vragenlijst. Hierdoor creëren we steeds opnieuw nieuwe contactmoment met u als ouder(s)/verzorger(s).

Voordelen voor u

Deze applicatie biedt daarnaast veel voordelen voor u als ouder(s)/verzorger(s). Zo kunt u eenvoudig digitaal.

  • extra opvangdagen aanvragen
  • afwezigheid melden
  • facturen en jaaropgaven inzien

Download De Kindervilla Wereld app

Met de app kunt u altijd en overal de laatste foto’s bekijken, een berichtje sturen of het schriftje van uw kind lezen. De app is beschikbaar voor iPhone/iPad en Android en is te downloaden via respectievelijk de App Store en de Play Store. Wilt u de app direct downloaden? Klik dan op een van de icoontjes hieronder.