071-364 0090 info@dekindervillawereld.nl

Kinderdagverblijf De Kindervilla Wereld

Kinderdagverblijf De Kindervilla Wereld biedt kinderen tussen de acht weken en vier jaar oud een vertrouwde en veilige omgeving wanneer de ouders aan het werk zijn of om een andere reden even niet beschikbaar zijn.

Kwaliteit en service

Ons kinderdagverblijf is anders dan andere kinderdagverblijven en onderscheidt zich door kwaliteit en een grote service. Zo bieden wij verlengde openingstijden en zijn we geopend van 07.00 uur ’s ochtends tot 19.00 uur ‘s avonds. Ook in het weekend is opvang voor uw kind mogelijk.

Leidster-kind ratio

Bij de peuters hanteren wij een leidster-kind ratio van 1:8, wat betekent dat er voor elke 8 peuters 1 leidster op de groep aanwezig is. Bij de baby’s geldt een leidster-kind ratio van 1:4. Deze normen sluiten aan bij de normen die de GGD hanteert.

All inclusive ontzorging

Alle kinderen krijgen bij ons tussen de middag een verse en gezonde warme maaltijd. ‘s Ochtends en ‘s avonds zijn er gezamenlijke broodmaaltijden. Bij De Kindervilla Wereld wordt voor de kinderen in alles voorzien, alle verzorgingsmaterialen zijn inclusief. Het enige wat u hoeft mee te nemen is de favoriete knuffel van uw kind. Dit noemen wij all inclusive ontzorging.

Uniek kindvolgsysteem

Wij maken gebruik van een uniek kindvolgsysteem (Piramide methodiek) om de ontwikkeling van uw kind zo goed mogelijk te kunnen volgen en te stimuleren. Door de verschillende nationaliteiten heeft ons kinderdagverblijf een internationaal karakter. Dit uit zich bijvoorbeeld in de meertaligheid van onze leidsters.

Meer informatie

Omdat niet ieder gezin behoefte heeft aan dezelfde vorm opvang, hebben wij een uitgebreid pakket aan contractmogelijkheden. Naast het kinderdagverblijf, hebben wij ook een peuterschool en een BSO en VSO. De hoofdvestigingen zijn op Westeinde 94 te Noordwijkerhout en onze vier andere vestigingen zijn in de diverse schoolgebouwen in Noordwijk, Noordwijkerhout en Lisse. Elders op de website vindt u hier meer informatie over.