071-364 0090 info@dekindervillawereld.nl

BSO DE KLIMTOREN

Groene BSO De Klimtoren is voor alle kinderen uit Noordwijk en Noordwijkerhout en Lisse in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Kinderen die op locatie Westeinde naar de BSO gaan, worden van school opgehaald met de auto, fiets of lopend door vaste leidster(s). Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor een gezellige middag en er zijn dagelijks diverse activiteiten waaraan de kinderen kunnen meedoen. Zo zijn er onder andere workshops koken, natuur, techniek, sport en toneel. Aan het eind van de dag eten we gezellig samen aan een grote tafel.

Extra service

Wij bieden de mogelijkheid om tijdens de opvang met uw kind naar zwemles te gaan (voor A-diploma). De pedagogisch medewerker is altijd bij de zwemles aanwezig en neemt de kinderen daarna weer mee naar de BSO. Ook is het mogelijk dat wij uw kind brengen en ophalen van een (sport)club. 

Huiswerkbegeleiding

In verband met de toenemende vraag naar huiswerkbegeleiding, willen wij u ook op dit vlak graag een extra stukje service bieden. We werken hierin samen met een remedial teacher en het is mogelijk om op frequente basis een afspraak met haar te maken op locatie Westeinde. Bent u hierin geïnteresseerd? Neemt u dan contact op met BSO-locatie Westeinde voor meer informatie en de mogelijkheden.

Groene BSO

Net als kinderdagverblijf De Kindervilla Wereld, brengen wij ook de BSO-kinderen graag in contact met flora en fauna. Dit gebeurt niet alleen op onze eigen kinderboerderij of in onze 1800 m2 grote natuurlijke tuin, maar ook zullen veel activiteiten in het naastgelegen bos, duinen of op het strand plaatsvinden. U kunt onze ‘groene’ BSO dan ook vergelijken met een padvinderij in BSO-vorm. We zijn trots op ons groene keurmerk en dragen dit graag uit door onze activiteiten daarop af te stemmen. Behalve op onze hoofdlocatie aan het Westeinde en onze locatie Princess Ariane, bieden wij ook BSO aan op scholen en bij SJC. Ons ‘groene’ motto vindt u uiteraard op al onze BSO-locaties terug.

Leeftijdsgeïndexeerde groepen

Op BSO-locatie Westeinde bieden wij drie BSO-groepen aan die zijn ingedeeld op leeftijd. We hebben een groep voor 4 tot 6 jaar, een groep voor 6  tot 8 jaar en een groep voor 9 jaar en ouder. Op deze manier stemmen we de activiteiten af op de leeftijd en behoeften van het kind.

Schoolvakanties

Voor de officiële schoolvakanties maken onze pedagogisch medewerkers altijd leuke programma’s met diverse uitstapjes en uitdagende activiteiten. De ene dag is er een speurtocht in de natuur, een andere dag gaan we appels plukken waar de kinderen zelf taart van mogen bakken, brengen we een bezoek aan Naturalis, of is er een speciaal verkleedthema met bijpassende spelletjes. Ook knutselen we graag op BSO De Klimtoren. De activiteiten worden afgestemd op de leeftijden en behoeften van de kinderen. Alle activiteiten, dus ook de uitstapjes, zijn bij de prijs inbegrepen.

Meer informatie

Voor meer informatie of een vrijblijvende rondleiding kunt u contact opnemen met info@dekindervillawereld.nl of bellen naar een BSO-locatie. Meer informatie over de verschillende BSO-contractvormen kunt u hier terugvinden.