071-364 0090 info@dekindervillawereld.nl

All inclusive ontzorging bij De Kindervillawereld en De Klimtoren

Bij De Kindervilla Wereld bieden we baby’s en peuters in de leeftijd van 8 weken tot 4 jaar een warme en veilige omgeving om te spelen en te ontwikkelen. Door samen plezier te maken leren kinderen elke dag nieuwe dingen en maken ze zich nieuwe vaardigheden eigen. Wij zijn op werkdagen geopend van 07.00 tot 19.00 uur. Uw kindje kan ’s ochtends bij ons ontbijten en naast de verse, warme maaltijd inclusief toetje, sluiten we de dag af met een gezamenlijke broodmaaltijd. Op verzoek is opvang in het weekend ook mogelijk.

Professionele leidsters

Onze enthousiaste en professionele leidsters (sommigen met HBO+ niveau) hebben allemaal een pedagogische achtergrond en tenminste 5 jaar ervaring in de kinderopvang. Als geen ander beseffen zij dat ieder kind een uniek eigen karakter heeft dat vraagt om een persoonlijke benadering.

Unieke rustige en groene locatie

De Kindervilla Wereld is uniek gelegen op een rustige en groene locatie en bevindt zich op loopafstand van de prachtige bosrijke omgeving van landgoed Leeuwenhorst. Ons ruime terrein beschikt over eigen parkeerplaatsen. Buiten hebben we een grote (1700 m2) ‘speel- en ontdek’tuin met een klein dierentuintje. In de tuin groeien fruitbomen en kweken we onze eigen groente en fruit. Binnen ademt De Kindervilla Wereld een warme en opgeruimde sfeer uit met ruime gangen, gezellige groepsruimtes, comfortabele slaapkamers, een grote keuken en aparte speel- en dansruimtes voor de kleintjes.

All inclusive ontzorging

Met ons concept van all inclusive ontzorging streven wij ernaar om de gehele verzorging van uw kind voor onze rekening te nemen. U hoeft alleen te zorgen voor de favoriete knuffels van uw kind en wij zorgen voor de rest. Alles is bij ons inclusief, van verzorgingsproducten tot schone kleding als dat nodig is. Met zorg bereiden wij dagelijks 3 maaltijden, inclusief een verse warme maaltijd met dessert tussen de middag. Ook onze groene BSO De Klimtoren biedt een hoge kwaliteit en service.

Uitgebreid aanbod contracten

Omdat geen enkel gezin behoefte heeft aan dezelfde soort opvang, heeft u bij De Kindervilla Wereld, Peuterschool De Klimtoren en BSO De Klimtoren de keus uit een uitgebreid aanbod contracten. De verschillende contractvormen met daarbij behorende tarieven vindt u hier.